Първо правило в любовта: Обичай себе си!

Първо правило в любовта: Обичай себе си!

Казват, човек се учи, докато е жив. Учим се от всичко и на всичко. Правим грешки, поправяме ги, повтаряме ги. Научаваме нови неща, научаваме стари нещ

Мисъл на деня: Мъжът не е в големите думи, него в действието ще го разпознаеш!
Мисъл на деня – Каквото и да става, продължавай напред!
Изтанцувай го тоя живот, мамка му!

Казват, човек се учи, докато е жив. Учим се от всичко и на всичко. Правим грешки, поправяме ги, повтаряме ги. Научаваме нови неща, научаваме стари неща. Учим се в училище, вкъщи или в дадени житейски ситуации. Имаме учители, които ни показват, дават ни насоки. Толкова много учене за всевъзможни неща, а няма кой да ни научи да обичаме себе си и защо е толкова важно.

Да обикнеш себе си – определено не е най-лесно постижимата любов. Бих казала дори, че да обикнеш някого другиго е хиляди пъти по-лесна и по-възможна мисия. Себеопознаването е трудна битка, път с безброй препятствия, а самото обикване на това откритие е съвсем различен подем.

Когато обичаш друг човек, ти го обичаш заради това, което е. Заобичаш ли себе си, любовната нишка тръгва по съвсем нова пътека. Тогава се обичаш, въпреки това, което си. И все пак се обичай!

Ти си единственият човек, с когото ще останеш до края на живота си. Колкото и да се оплакваш от този субект, колкото и да ненавиждаш някои от чертите в характера или във визията му, никога няма да можеш да избягаш от него. Можеш да го криеш, да го потискаш някъде под дълбока лицемерна обвивка, но това единствено ще те направи тъжна и комплексирана личност.

Не бягай от себе си. Човек не се променя с времето, той само се доближава до своята същност. Приеми се такава, каквато си, и изкарай на показ своите плюсове. Покажи на света щастието и удовлетворението от своята персона. Хиляди пъти съм се убеждавала, че колкото по-уверено е едно момиче, колкото по-самодостатъчна изглежда, толкова повече привлича интереса на околните към себе си. Себеобичането е връх, който веднъж покорен, позволява да погледнеш отвисоко. А гледката оттам винаги е по-приятна.

Вдигни глава и се „облечи“ от долу до горе в увереност. Това е тенденцията, която никога не излиза от мода!

прибори за хранене

    COMMENTS