Мисъл на деня: Няма никакво значение, че си идеалната жена.

Мисъл на деня: Няма никакво значение, че си идеалната жена.

Няма никакво значение, че си идеалната жена. Сякаш пък има значение? В живота си съм имала мъж, за когото съм правила всичко и на всичко бях готова и

Ли(ри)чни отколнения: С младостта се разминахме.
Синовете и майките. Вървят ли двама, след тях и мама.
Срини се до основи. За да бъдеш щастлив, трябва да си много смел…

Няма никакво значение, че си идеалната жена.

Сякаш пък има значение? В живота си съм имала мъж, за когото съм правила всичко и на всичко бях готова и той пак намираше нещо, дето му липсва. Имах и такъв, пред когото се държах като най-леката жена на света, а той все намираше повод да ме оправдае. Имах и един, който все повтаряше, че иска от мен само плътски удоволствия, но винаги пренебрегваше приятелите си и семейството, заради мен. Имаше и един, дето ми говореше за сватба и деца, но ме пренебрегваше, заради познати и непознати. И такъв имах, дето винаги знаеше как съм. И друг имаше, дето дори не ме чуваше, когато казвах как съм.

Сякаш пък има значение?

А аз се връзвах на това и все поставях себе си под съмнение. Стараех се да се доказвам. Чудех се какво в мен не им харесва. Сякаш пък някога е имало значение. Общо взето няма никакво значение каква си и коя си. Нито поведението, нито интелектът, нито визията могат да накарат един мъж да остане. И няма никакво значение, че си идеалната жена, защото никога няма да си такава, за мъж, който не е готов. Не се опитвай да се доказваш на никого. Не давай доказателства на хора, които имат нужда от смелост….. Сякаш пък някога е имало значение?

Автор: Евелина Митрева 

Прост и понятен изглежда светът, когато си с лице към него.

    COMMENTS