Изтанцувай този танц с мен, скъпи…

Изтанцувай този танц с мен, скъпи…

Изтанцувай този танц с мен, скъпи! Подари ми тази вечер. Нека бъде специална – нашата. Подари ми цветя, кажи ми, че съм хубава, гледай само в мен. Нак

Синовете и майките. Вървят ли двама, след тях и мама.
Калина Паскалева: Корекции човек си прави, когато е най-нещастен
Човекът е животно. Какво ли не би направил за да бъде на върха.

Изтанцувай този танц с мен, скъпи! Подари ми тази вечер. Нека бъде специална – нашата. Подари ми цветя, кажи ми, че съм хубава, гледай само в мен. Накарай ме да вярвам, че няма по-добра жена, покажи ми колко си благодарен, че ме имаш в живота си. Подари ми тази приказка, за мен, защото скъпи ми е жизнено важно, за да бъда жена.

Навярно усещането на жената си идва от самата нея? Трябвало да обичаш първо себе си, за да може и другите да те обичат. Спомням си, че някой някога ми е казвал нещо такова… Съгласна съм да, но как да блестиш със слънчева усмивка, когато някой постоянно те засенчва или те залива с тъмнина?

Една жена не може да бъде жена, сама по себе си. Нуждата от опора в живота, мотивацията за да бъде истинска, обичана, желана, голяма жена, понякога е от първа необходимост. Няма нищо по-трагично от това да осакатяват женствената ти душевност.

Точно по тази така наболяла тема ще разкажа днес… За мъжете, които объркват жените. Мъжете, които никога не могат да направят една жена щастлива, без значение какви усилия полагат. Онези, които крадат усмивки и винаги ни карат да се чувстваме пренебрегнати, не достатъчно красиви, умни или важни. Мъжете, които ни приемат за даденост, вещ или просто съвсем обикновено същество. Ще кажете, не те обича достатъчно. Ами, не е така. Той може и много да те обича и пак да не успее да те накара да се почувстваш специална.

„Жената е отражение на мъжа“- бях прочела някъде и съм напълно съгласна. За да може един мъж да те накара да се почувстваш уверена, първо той трябва да бъде достатъчно уверен в себе си. Всичко тръгва оттам. Тайната е в отношението, а то до голяма степен идва от вътрешната самооценка и светоусещане. Ако мъжът съзнава ясно кой е той и какви са неговите достойнства в живота, значи знае какво иска. Той никога не би се усъмнил в своя избор и следва да го уважава безрезервно. Всяко негово действие би убедило жената до него, че тя е най-добрата. А тя, тя би се чувствала точно така, както се чувства една истинска жена.

За това, скъпи, изтанцувай този танц с мен. Дори и да не го умееш. Опитай, постарай се. Покажи ми, че вярваш в себе си и никой не може да те спре!

Източник: Glam Girls 

    COMMENTS