Изповедта на един гей: Влюбен съм в платен мъж.

Изповедта на един гей: Влюбен съм в платен мъж.

Водим разговор след полунощ. Аз и Той. Само двамата. Той е младо момче и е гей. Разказва ми за човешкото в нечовешкото. По-скоро за неговото търсене.

Кратки отговори на сложни въпроси. Поглед през детските очи.
Кратки отговори на сложни въпроси. Поглед през детските очи.

Водим разговор след полунощ. Аз и Той. Само двамата. Той е младо момче и е гей. Разказва ми за човешкото в нечовешкото. По-скоро за неговото търсене. След полунощ всички го търсим, независимо дали сме гей или не сме. Ние всички търсим любов. Хора на изкуството, проститутки, курви, гейове, алкохолици, недолюбени съпруги, изоставени любовници или обикновени шизофреници. Всички чакаме щастието. Искаме да бъдем обичани. Може би това е, което ни отличава от животните, но липсата му ни превръща в нещо по-страшно от хищник.

Никога не съм била преднамерена към каквото и да било. Смятам, че живеем в общество, в което любовта е дефицит и щом някой умее да обича, той трябва да бъде издигнат в култ, независимо какво обича.

Той ми разказва за проклятието да бъдеш гей в днешно време. За това колко важно е дали имаш плочки, колко ти е голям кура, става ли задникът ти за чукане, колко пари имаш, добре ли се обличаш, широкоскроен ли си (разбирай да си навит на тройки, четворки, оргии и т.н.), чукаш ли здраво.

Разказва ми още за платената любов и проститутките сред тях. В тези среди да имаш морал и ценности е нещо като СПИН – можеш да живееш на нужния минимум, ама в крайна сметка едва ли ще оцелееш.

 

 • Какво е чувството? Аз никога не съм си плащала за секс.

 

 • В момента ми е мега тъпо, защото аз си го харесах много. Влиза като крадец у нас, хладнокръвен, студен, с нацупена физиономия. За него няма значение как изглеждаш или как се чувстваш. Той просто иска да те изчука и да си ходи. Тук е просто да вземе онова, за което е дошъл, а именно съответната сума пари. Дори не дава да го гледаш в очите или да го докосваш. Доминиращ тип. След като всичко свърши вече няма какво да си кажете. Той просто чака да му платиш и да си ходи. Да си ходи при поредния който ще му плаща. А ти оставаш сам и си мислиш за него, мислиш за цялата ситуация, мислиш си какво би било ако те е целунал, ако си докоснал тялото му. Защото ти не си жаден за секс, а за…..

 

 • А за какво? Любов? Нежност?

 

 • Жаден си за това да си легнеш до някого. Да не си сам вечерта. Да има с кого да си размениш две думи, да споделиш деня си.

 

 • Тогава защо избираш платен мъж? Защо не си потърсиш партньор?

 

 • Проблемът е, че гейовете са родени да бъдат сами. А най-главният проблем е, че чуждото винаги е по-интересно. Рядко са гейовете, които са моногамни. Броят се на пръсти.

 

 • Това с чуждото, май го има при всички?

 

 • Да така е, има го. При гейовете се гледа размера на кура, плочки и формата на дупето. Парите също са голям фактор. Този с който се виждам е платен. Не че има нужда от пари, но го прави за пари. Снощи пак се видяхме.

 

 • Значи си е проститутка?

 

 • Най странното беше че, понеже нали не че гледа в лицето и аз като го гледам се обръща настрани.

 

Той слага тъмни очила, а за тях крие хищник. Дошъл е да си вземе онова, което иска. Нито повече, нито по-малко. Нищо друго. Идва за да те изчука, да му платиш и да си иде. Не иска да те гледа в очите. Какво ли се крие в тях? Дали изпитва срам? Дали се страхува, че може би ще видиш душата му в тях? А може би въобще я няма? Може би в него е само празнота…. Точно като празнотата, която остава след него….

  COMMENTS