Живот извън рамката – сладоледени цветове и прозрачни материи.

2018-та вече избра своя нюанс – ултравиолетово и всичките му разновидности.Пригответе се за цветна пролет с ярки цветове. Противно на ужасните нещ

Няма грозни жени! Има бедни жени (Красотата е скъпа)
В жена и в църква се влиза само с чисто сърце…
Класика в жанра – малката ми черна рокля. Мъката на Шанел.

2018-та вече избра своя нюанс – ултравиолетово и всичките му разновидности.

Пригответе се за цветна пролет с ярки цветове. Противно на ужасните неща, които се случват напоследък, чувството на оптимизъм и увереност вкарват нов живот и позитивизъм в тенденциите на повечето водещи дизайнери. Консултантският институт за прогнозиране на цветове и цветни стандарти на Pantone издава влиятелния си доклад за най-модерните цветове, които очакваме в дизайнерските колекции за пролетта на 2018 по дефилетата през следващия месец.

Цветът е драматичен и наситен, провокативен и леко замислен. Той е комуникативен, оригинален, с изобретателна визия, която насочва към бъдещето. Ултравиолетовото е сложен и съзерцателен организъм, който се свързва с космически мистерии и размисли относно това, което предстои. Обширното и неограничено нощно небе е символ на възможностите в бъдещето, които продължават да ни вдъхновяват да преследваме мечтите си.

Наситен с емоции, той тласка хората да си представят своя собствен начин на себеизразяване, своя знак на уникалност. Това позволява да се надхвърлят границите на творческите стремежи и да се преследват мечти.

А що се отнася до материи, прозрачните дрехи ще са най-хитовата мода тенденция на 2018. Облеклото става по-дръзко и много по-провокативно. Актуални са забавните съчетания и ярките цветове, с които лесно можем да привлечем вниманието. Всички прозрачни материи, през които може да се види бельото ни са сред хитовите течения в модата. Дантелата продължава да стои на гребена на вълната и да вдъхва на своя страна женственост, нежност и леки нотки провокация. Дантелени поли и роли, блузи, потници, тениски и каквото ви хрумне се нареждат на челните позиции.

    COMMENTS